0   apartamente Strada 8 Martie din  Târgoviște


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada 8 Martie din  Târgoviște


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  75000 €  Persoană Fizică
  targoviste

  Târgoviște Zona Micro 12

  Strada 8 Martie Bloc Nr. 

  98 mp An constructie 1990 – 2000 Etaj Parter Descriere Apartament 4 camere RAGC Apartament 98 mp utili Apartament decomandat Singur pe toatã partea de bloc Parterul incepe de la 1.6 m Etaj: parter din 4 Izolat interior si exterior -3 dormitoare mari -1 sufragerie foarte mare -1 Bucãtãrie mare open space -1 debara mare -1 baie mare -1 balcon Are boxa la subsol Subsolul niciodatã inundat Are rlv de mana in poze Îl vând utilat si mobilat complet Termopane rehau usi Termopane rehau ferestre Telefon 731 - arata telefon - sau 725 - arata telefon - Str.8 Martie RAGC Sunt dispus si sã îl vând la 73000 Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS Adaugat de pe telefon La 10:45, 18 noiembrie 2020

  apartament cu 4 camere  etaj P/4 An:1990-2000
  Publicitate

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  49500 €  Persoană Fizică
  targoviste

  Târgoviște Zona Micro 12

  Strada 8 Martie Bloc Nr. 

  50 mp CompartimentareDecomandatConfort 1Etaj 3An finalizare constructie 1995Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate BunãNumãr niveluri imobil 4Numãr Bãi 1Mobilat/Utilat CompletClasã energeticã BPosibilitate parcare Da Pret negociabil Urgent! Vand apartament in Targoviste, zona RAGC, strada 8 Martie, cu doua camere, balcon, hol, baie, bucatarie, in suprafata de 50 mp utili, decomandat, spatios, complet mobilat, stare exceptionala, incalzire cu centrala de apartament pe gaze, instalatie de aer conditionat, apometrul este pe scara blocului. Blocul este curat, vecini seriosi, zona aerisita, loc parcare, izolat termic exterior! Actele sunt la zi! Negociabil! Solicitã vizionarea proprietãtii

  apartament cu 2 camere  etaj 3 An:1995
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  55000 €  Persoană Fizică
  targoviste

  Târgoviște Zona Micro 12

  Strada 8 Martie Bloc Nr. 

  Proprietar vând apartament cu 4 camere situat într-o zonã linistitã cu vecini civilizati. Apartamentul se aflã în zona RAGC, pe strada 8 Martie, la parterul unui bloc cu 4 niveluri ,interfon, scara si subsolul curate. Faptul cã este nerenovat oferã viitorilor proprietari beneficiul de a îl renova dupã bunul plac. Apartamentul dispune de toate utilitatile si acte la zi. Nu sunt interesat de schimburi.

  apartament cu 4 camere  Parter An:1977 – 1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  52000 €  Persoană Fizică
  targoviste

  Târgoviște Zona Micro 12

  Strada 8 Martie Bloc Nr. 

  75 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj Parter Descriere Apartament 3 camere, decomandat, renovat recent, complet mobilat, cu posibilitate extindere si imprejmuire (terasa construita langa apartament). Bonus camera depozitare la subsol cu posibilitate extindere. Mai multe informatii la telefon sau la fata locului.

  3 decomandate  Parter An:1987
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  55000 €  Persoană Fizică
  targoviste

  Târgoviște Zona Micro 12

  Strada 8 Martie Bloc Nr. 

  51 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 3 Descriere PROPRIETAR , vand apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, etaj 3 din 4, situat pe Str. 8Martie (zona Catedrala, vis a vis de METRO) din Municipiul Targoviste Zona in care este situat apartamentul este una foarte linistita, scara este curata, blocul dispune de locuri de parcare amenajate de Primarie si in apropiere se afla un loc de joaca pt copii. Suprafata utila a apartamentului este de 51 mp, la care se adauga si suprafata celor 2 balcoane, avand compartimentarea camerelor astfel: - hol - sufragerie - bucatarie-balcon inchis(transformat in zona de gatit) - dormitor - balcon inchis- baie Avand in vedere prezenta celor 2 balcoane au fost facute urmatoarele modificari: bucataria a fost transformata in camera de luat masa iar balconul aferent a fost modificat in zona de gatit , mutand aici atat zona cu aragazul, centrala termica, chiuveta si dulapurile de bucatarie; in balconul de la dormitor se afla zona de uscare rufe, calcat, dulapuri de depozitare pt detergenti,etc. Caracteristicile apartamentului: - tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan - tamplarie interioara din MDF si lemn - usa metalica la intrare - dressinguri din pal melaminat, cu usi culisante, incastrate in peretele holului pe toata lungimea peretelui - izolatie termica exterioara si interioara pt intreg apartamentul - peretii sunt finisati si imbracati in rigips - arcade si spoturi electrice - pardoseala compusa din parchet lemn masiv in sufragerie, parchet laminat in hol, bucatarie si dormitor, gresie in baie si balcoane - climatizare AC - centrala termica (calorifere) - apartamentul dispune de contoare individuale(inclusiv instalatie apa cu apometru pe scara) - cablu TV/internet wireless Apartamentul se vinde Mobilat si Utilat(Aragaz, Frigider, Masina de spalat, 2 Televizoare led) exact ca in fotografii. Este un apartament in care va puteti muta inca din prima zi. (move in ready). Pretul de vanzare al apartamentului este de 55.000 euro, pret negociabil.

  2 decomandate  etaj 3/4 An:1977-1990