0   apartamente Strada 11 Iunie din  Târgu Jiu


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada 11 Iunie din  Târgu Jiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  79000 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Nord

  Strada 11 Iunie Bloc Nr. 

  70 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 3 Vand apartament cu 3 camere, decomandat, in Targu-Jiu, str. 11 Iunie 1848, langa Castelul de Apa , etajul 3 din 4, 70 mp, 3 camere, 2 bai , 2 balcoane, camara/debara , orientare est si vest + boxa la subsol. Apartamentul are geamuri termopan cu tocarie PVC, balcon vest (spate-spre stadion) inchis, parchet lemn masiv in dormitoare si laminat in sufragerie, usa intrare din metal, centrala termica. Apartamentul este complet utilat si mobilat - se vinde cu sau fara mobilier si utilitati, la cererea cumparatorului, mai putin electronicele. Pret 79,000 euro. Schimb doar cu apartament in Cluj-Napoca.

  3 decomandate  etaj 3/4 An:1977-1990
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  65000 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Nord

  Strada 11 Iunie Bloc Nr. 

  72 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Vand apartament 4 camere str. 11_Iunie/Castelul de Apa/Petrom Etaj 4/4 Boxa (cu Acte) Nu este renovat are Centrala + instalatie termica inlocuite. Vandut de Proprietar = fara Comisioane pentru Cumparator Nu se ofera Comision de Vanzare in cazul colaborarii cu Agentii Imobiliare

  apartament cu 4 camere  etaj 4/4 An:1977-1990
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  56500 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Nord

  Strada 11 Iunie Bloc Nr. 

  utila 62 mp Proprietari, oferim spre vanzare un apartament intretinut si curat, compus din 3 camere, situat in Targu Jiu, strada 11 Iunie (langa Scoala Nr 6 si Gradinita cu program prelungit) . Apartamentul este pozitionat la Parter, izolat termic atat la nivelul podelei cat si pe exterior, intr-un imobil cu 4 niveluri construit din caramida si dispune de o suprafata utila totala de 63 mp, avand vedere bilaterala la parcul de verdeata care inconjoara blocul. Compartimentarea apartamentului este gandita astfel: living open space, doua dormitoare, bucatarie, debara si baie generoasa renovata recent si balcon extins inchis in termopan si izolat, foarte incapator (6mx1m). Beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu tamplarie din PVC, parchet fag, gresie, faianta, instalatie de scurgere separata pentru baie si usa metalica la intrare. Blocul este situat cu o parte la Strada 11 Iunie si una spre Aleea Garofitei cu acces usor si locuri de parcare special amenajate in fata. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, plina de verdeata. Foarte util parintilor avand acces rapid la Scoala Generala Nr 6 (50m), Gradinita (100m). Imobilul se ofera spre vanzare complet mobilat si utilat, noii proprietari se pot muta imediat fara alte modificari necesare.

  apartament cu 3 camere  Parter An:.