1   apartamente Strada Grivitei din  Târgu Jiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  ImobRank
   40 
  68000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  apartamente de vanzare targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Grivita

  Strada Grivitei Bloc Nr. 

  : 48 mp An constructie: inainte de 1977 Etaj: 4 DESCRIERE Propietar. Vand /schimb apartament 2 camere, situat in Strada Grivitei, etaj 4, compus din: 1 bucatarie, 1 living mare, 1 hol, 1 debara, 1 baie, 1 dormitor. In plus, ca spatiu de depozitat dispune de o boxa situata intre etajul 3 si etajul 4 (aproximativ 6 mp). Apartamentul a fost renovat recent - (am atasat 2 poze), s-a dat jos toata tencuiala, pana la caramida, s-a tencuit cu multibat+nisip si s-au armat cu plasa si adeziv peretii si tavanul, hidroizolatie din podeaua baii este noua), este izolat termic pe exterior cu polistiren expandat de 10cm, centrala proprie cu instalatie noua PPR (polipropilena), apometre/contorizare individuala scoase pe scara, cada baie West din acril, instalatie electrica noua executata din conductor unifilar (cupru brut), prize si intrerupatoare noi cablu TV tras prin tub PVC prin zid, tamplarie exterioara PVC cu geam termopan, usi interioare din aluminiu (profil ALUMIL), usa metalica la intrare, gresie, faianta, pervaze / glafturi din marmura, parchet laminat si aer conditionat ELECTROLUX. (sau SCHIMB cu apartament 3 sau 4 camere in Tg Jiu, cu diferenta din partea mea, de preferat in zona cuprinsa intre - strada 8 Mai - ( Pizeria Tip Top ) si Strada Strada Comuna din Paris (Hotel Anna). Zona in care este situat apartamentul este una foarte linistita (in fata se afla Liceului de Muzica, in spate se afla Hotelul / Terasa Anna, Gradinita cu program prelungit si Universitatea "Constantin Brâncuºi" - Facultatea de Litere si Stiinte Sociale) . Magazinele sunt foarte aproape (inclusiv Carrefour Market si Profi). Se poate prelua inclusiv locul de parcare situat pe Strada Grivitei. Pretul afisat al apartamentului este fara mobilier si electrocasnice (in cazul in care se doreste achizitia apartamentului mobilat, se poate negocia separat). ID: 239257082 Vizualizãri: 4298 Raporteazã CONTACTEAZÃ VÂNZÃTORUL livia_panescu Pe OLX din ianuarie 2022 Activ azi la 07:47  Imobil scos la vânzare in urmă cu  15 de zile la prețul de 68000 €   ImobRank: 40/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

  apartament cu 2 camere  etaj 4 An:inainte de 1977
  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Grivitei din  Târgu Jiu


  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  60500 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Grivita

  Strada Grivitei Bloc Nr. 

  Apartament cu doua camere situat la etajul 2/4, bloc de cãrãmidã cu termoizolatie, baia si bucãtãria modernizate, centrala termica instalatie de cupru, aer conditionat în sufragerie, contorizare apa pe casa scãrii. Blocul este situat pe strada Grivitei, lângã Liceul de arte, are toate geamurile cãtre rãsãrit (nicio camera nu este pe colt), balconul este închis cu termopan. Zona este linistitã, Market Carrefour fiind la 3 minute. Pretul este negociabil în limite rezonabile. Nu sunt interesat de schimburi.

  apartament cu 2 camere  etaj 2/4 An:1970
  Publicitate

  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  65000 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Grivita

  Strada Grivitei Bloc Nr. 

  Vand apartament pe strada Grivitei langa terasa Anna. Bloc construit in '78, izolat interior si exterior. Apartamentul este renovat si se vinde cu mobila din el daca se doreste acest lucru. Este situat la etajul 4 din 4 in total. Asa sunt majoritatea blocurilor din zona. Nu are lift. Locul de parcare se poate cumpara in urma discutiilor cu administratorul blocului.

  apartament cu 2 camere  etaj 4/4 An:1978
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  62000 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Grivita

  Strada Grivitei Bloc Nr. 

  72 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Apartamentul este situat pe str. Grivitei, ultracentral. Se afla intr o stare buna. Anul constructiei 1981. Mai multe detalii la nr de tel. 763347337 sau 766498836

  apartament cu 3 camere  etaj 4 An:1981
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  40000 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Grivita

  Strada Grivitei Bloc Nr. 

  40 mp Etaj 1 Garsoniera comfort 1, zona Grivitei

  garsoniera confort 1  etaj 1 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  45000 €  Persoană Fizică
  targu-jiu

  Târgu Jiu Zona Grivita

  Strada Grivitei Bloc Nr. 

  56 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj Parter Apartament 2 camere semidecomandat strada Grivitei in Tg Jiu. Zonã centralã, linistitã. Pretabil cabinet medical sau locuintã!!! Pret negociabil la fata locului!!!!

  2 semidecomandate  Parter An:1977-1990