1   apartamente Strada Progresului Târgu Jiu


Publicitate


Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 53 
75000 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
apartamente de vanzare targu-jiu

Târgu Jiu Zona Nicolae Titulescu

Strada Progresului Bloc Nr. 

Apartament 2 camere Targu Jiu zona SpitalVând apartament in Târgu Jiu, strada Progresului, zona Spital, 2 camere ?i 2 balcoane2 camere  •  60 m?  •  etajul 4  •  1980  •  decomandat Imobil scos la vânzare in urmă cu  41 de zile la prețul de 75000 €   ImobRank: 53/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 2 camere  etaj 4 An:1980


Apartamente vândute Strada Progresului  Târgu Jiu


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
60000 €  Persoană Fizică
targu-jiu

Târgu Jiu Zona Nicolae Titulescu

Strada Progresului Bloc Nr. 

-Apartamentul este situat In strada Progresului la etajul 2 din 4. -Suprafata UTILÃ este de 52mp. -Este compus din dormitor, living, bucatarie (chiuveta, aragaz, hotã, frigider si centrala sunt mutate in balcon) hol mare, o camera de zi (fosta bucatarie), baie si dressing. -Tocaria exterioara este din PVC alb. -Tocaria interioara este din aluminiu maro (toate usile, inclusiv doua usi culisante la dressing si balcon). -Dressingul este compartimentat si inchis cu usi din aluminiu maro cu oglizi mari. -Bucataria este transformata intr-o camera de zi. -Peretii exteriori sunt izolati cu vata minerala de 10 cm si rigips (pe interior). -Balconul este inchis cu termopan PVC. -Apartamentul are centrala si aer conditionat. -Masina de spalat este montata in spatiul propriu in afara baii. -Usa de la intrare este din metal. -Se vinde utilat si mobilat : aragaz, frigider, masina de spalat, centrala, aer conditionat(se poate locui in el fara investitii urgente). -Zona este linistita, apartamentul fiind situat cu deschidere spre interiorul cartierului.

apartament cu 2 camere  etaj 2/4 An:1977 – 1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
52000 €  Persoană Fizică
targu-jiu

Târgu Jiu Zona Nicolae Titulescu

Strada Progresului Bloc Nr. 

50 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 4 Apartamentul se afla situat în Târgu - Jiu, zona Spitalului 700, strada Progresului. Apartamentul are acoperis.

2 decomandate  etaj 4 An:1977-1990

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved