1   apartamente Strada Vasile Lucaciu Târgu Mureș

Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 32 
85500 €  Persoană Fizică
apartament cu 2 camere
apartamente de vanzare targu-mures

Târgu Mureș Zona Unirii

Strada Vasile Lucaciu Bloc Nr. 

Vand apartament 2 camere Unirii Vand apartament cu 2 camere in cartierul Unirii,pe strada Vasile Lucaciu,situat in imediata apropiere a punctelor de interes comun(magazine,unitati de invatamant,farmacii.Apartamentul se afla la etajul 2, este decomandat,confort 1 fiind compus din 2 camere,bucatarie marita,baie,camara,pivnita.Se vinde complet mobilatsi utilat,nu necesita nici o investitie.Instalatia electrica a fost schimbata la tot apartamentul din cupru.In fata blocului se afla parcul de joaca pt.copii.Apartamentul mai dispunesi de 1 garaj care se vinde separat,proprietar. Mai multe informatii la telefon:07******51. Imobil scos la vânzare in urmă cu  78 de zile la prețul de 87000 €   ImobRank: 32/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

apartament cu 2 camere  Etaj: 2 An:1990 – 2000
PublicitateApartamente vândute Strada Vasile Lucaciu  Târgu Mureș


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
83000 €  Persoană Fizică
targu-mures

Târgu Mureș Zona Unirii

Strada Vasile Lucaciu Bloc Nr. 

De vanzare apartament cu 3 camere De vanzare apartament ,cartier Uniri ,Tg.Mures, cu 3 camere,2bai,camara, spait,balcon inchis,decomandat,centrala, termopane,etaj3,strada.Vasile Lucaciu linga magazinul Darina.

apartament cu 3 camere  Etaj: 3 An:.
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
89500 €  Persoană Fizică
targu-mures

Târgu Mureș Zona Unirii

Strada Vasile Lucaciu Bloc Nr. 1

84 mp An constructie: 1977 – 1990 Descriere Vand apartament cu 4 camere in cartierul Unirii, strada Vasile Lucaciu nr.1, ap.3, etajul 1 din 4, deasupra magazinului Darina. In apropiere se afla magazine, piata, farmacii, institutii bancare, unitati de invatamant, parcuri pentru copii, statie de autobuz. Apartamentul are o suprafata utila de 84,19 si este compus din living, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, debara si balcon, este amenajat cu gresie faianta, parchet, geamuri termopan, centrala termica, aer conditionat, usa de intrare metalica. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat imediat ocupabil, (bucataria renovata acum 2 ani cu electrocasnice noi) la pretul de 89.500 Euro. Pentru alte informatii puteti sa ma contactati la nr. de telefon 0741702932.

apartament cu 3 camere  etaj 1/4 An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
62500 €  Persoană Fizică
targu-mures

Târgu Mureș Zona Unirii

Strada Vasile Lucaciu Bloc Nr. 

Apartament spatios 3 camere spatioase, 2 cu vedere la strada principala si una cu vedere la parc, bucatarie cu geam la parcul de copii. A doua iesire din bloc este situata in fata usii apartamentului si da direct in parcul de copii, perfect pt familiile cu copii. Apartamentul dispune de o debara, 2 bai(una nu este functionala), camara si o pivnita. Dotari: Centrala termica, termopane, parchet masiv in camere. Zona foarte buna, parc pt copii in spatele blocului, magazine vizavi, statie mijloace de transport in comun, zona aerisita. Scoala in apropiere. 2 dintre camere fiind la strada principala (Vasile Lucaciu) apartamentul este Ideal si pt o posbila transformare in cabinet medical sau spatii comerciale. Apartamentul se poate eoibera in 2 saptamani Apartament Unirii, parter, 3 camere, 2 bai, debara, camara, hol mic intrare, pozitionat excelent, 2 camere vedere la strada principala si 1 camera si bucatarie spre parc de joaca. Amplasat ideal, aproape de magazine, scoala, piata, parc de joaca. Pretabil si pt privatizare avand acces la strada principala. Se vinde impreuna cu pivnita mare si garaj cu copertina. Centrala termica, geamuri termopan. Un apartament foarte spatios in suprafata de 66m*.

apartament cu 3 camere  Parter An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
55000 €  Persoană Fizică
targu-mures

Târgu Mureș Zona Unirii

Strada Vasile Lucaciu Bloc Nr. 

Etaj 2 De vanzare apartament 2 camere in cartierul Unirii, strada Vasile Lucaciu la etajul 2/4. Apartamentul are doua camere, o bucatarie modificata, o baie si o camara + pivnita si copertina de inchiriat la primarie. Mai multe detalii la telefon (0751) 264 318 sau 0770380998 Pretul 58.000 + mobilat

apartament cu 2 camere  etaj 2/4 An:.

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved