1   apartamente Zona Aeroport din Timișoara

Anunț de pe 
homezz.ro
ImobRank
 44 
65000 €  Persoană Fizică
2 semidecomandate
apartamente de vanzare timisoara

Timișoara Zona Aeroport

. Bloc Nr. 

utilã56 m?CompartimentareSemidecomandatEtaj 1An finalizare construc?ie 1983Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate BunãNumãr niveluri imobil 4Mobilat/Utilat Complet Pre? negociabil OCAZIE .Persoana fizica vand apartament 2 camere ,semidecomandat ,confort 1, amenajat ,centrala proprie, izolat, geamuri termopan , usa metalica, usi interioare termopan, parchet laminat ,aer conditionat ,balcon inchis si izolat,etaj 1 in zona linistita la 10 minute de mers pe jos de mall si 1 minut de statia de tramvai complet mobilat si utilat.PRET NEGOCIABIL.65000 EURO. Imobil scos la vânzare in urmă cu  386 de zile la prețul de 65000 €   ImobRank: 44/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

2 semidecomandate  etaj 1 An:1983


Apartamente vandute Zona Aeroport Timișoara


Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
68000 €  Persoană Fizică
apartament cu 3 camere
timisoara

Timișoara Zona Aeroport

. Bloc Nr. 

Vând apartament cu 3 camere ,2 bai , 2 balcoane , o debara ?i 2 holuri,centralã proprie(aproape de centru ?i pãdurea verde) . Posibilitate masardare.Toate utilitatile . Priveli?te frumoasa .Vizavi de Lidl,kaufland ,profi ?i mol foarte aproape.blocul in renoveazã la exterior .Aceept ?i creditare-sau posibilitate rate.Direct de la proprietar.

apartament cu 3 camere  etaj 4 An:.
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
42000 €  Persoană Fizică
2 decomandate
timisoara

Timișoara Zona Aeroport

Strada Aeroport Bloc Nr. 

Ofe Decomandat Su= 56 m2 An 1977 . Vand apartament spatios de 2 camere decomandate in cartierul Aeroport. Apartamentul este pozitionat la etajul 1 in bloc de caramida, apartamentul este izolat si are centrala termica pe gaze. In fata blocului apartamentul are un loc de parcare acoperit pentru autoturism, iar la 5 minute de bloc se afla statia de autobuz apartinand Liniei Expres 4.

2 decomandate  etaj 1 An:.
© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved