0   apartamente Aleea Balcic Timișoara

Publicitate

Apartamente vândute Aleea Balcic Timișoara
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
81900 €  Persoană Fizică
3 decomandate
timisoara

Timișoara Zona Calea Sever Bocu

Aleea Balcic Bloc Nr. 2

80 m² An constructie 1977 – 1990 Etaj 3 Daca cauti un apartament spatios si decomandat la un pret accesibil atunci iti oferim apartamentul de mai jos-info la 0722700500 Propietar vand apartament de 3 camere decomandat, la etajul 3, intr-un imobil cu 4 etaje , cu o suprafata utila de 80 mp. Apartamentul dispune de un living mare de 18 mp , bucatarie open space 10.5 mp 2 dormitoare unul de 12 mp si altul de 10.5 mp 2 balcoane inchise cu geam termopan, unul de 4 mp si altul de 2.4 mp . Apartamentul este utilat in totalitate, este mare, aerisit, cochet, incalzit prin calorifere de la centrala proprie Este situat intr-o zona linistita langa scoala nr. 7, cu multa verdeata si spatii de parcare. in apropierea blocului sunt spatii comerciale : cabinete medicale , farmacie,banci, magazine alimentare, etc. Apartamentul are vedere pe 2 parti , are 2 bai, beneficiaza de imbunatiri precum: centrala termica proprie , aparat de aer conditionat, usi din lemn masiv stejar, gresie, faianta , parchet din lemn masiv stejar , tamplarie PVC cu geam termopan ,etc!

3 decomandate  etaj 3/4 An:1977-1990
Aleea Balcic" Aleea Balcic"
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
82490 €  Persoană Fizică
apartament cu 3 camere
timisoara

Timișoara Zona Calea Sever Bocu

Aleea Balcic Bloc Nr. 

74 m² An constructie 1990 – 2000 Fara comision vindem apartament decomandat cu 3 camere cu suprafata utila de 74 mp si suprafata desfasurata de 87 mp Alegeti un apartament aflat intr-o o zona placuta si linistita cu un parc in spatele blocului situat pe strada Aleea Balcic 2 Apartamentul este spatios cu multa lumina naturala avand 3 camere decomandate si il puteti cumpara direct de la proprietar fara comisioane. Apartamentul are certificat energetic cu R.L.V (necesar pentru credit imobiliar) are c.f. valabil pentru luna decembrie si certificat fiscal de la primarie cu zero datorii Apartamentul este situat la etajul 3 din 4 ( bloc cu acoperis), in bloc sunt doua apartamente pe nivel Dispune de : 3 camere care la nevoie se pot folosi dormitoare si /sau sufragerie mare cu 2 dormitoare 2 doua bai, dintre care una cu vana si dus Bucatarie luminoasa,deschisa si spatioasa 2 balcoane inchise ambele cu geamuri teropan si calorifer instalat in balconul mare Vedere pe doua p?r?i Partial mobilat si utilat Confortul termic este asigurat de centrala termic? proprie si instalatie de climatizare Inainte de mutare va recomand sa personalizati fiecare camera cu nuanta aleasa de culoare. Util: Usile de la camere si intrare sunt din lemn masiv de stejar , debara din lemn masiv stejar (pentru pretentiosi) Gresie si faian?? in bucatarie,hol si bai, In camere este parchet din lemn masiv, Acoperi?ul blocului reparat in aceasta vara de catre firma specializata. Blocul este langa Scoala nr 7, magazine,farmacii si banci la 3 minute pe jos, Toate utilitatile sunt la zi, internet si tv prin fibra optica de la Digi La cerere, va sunt alaturi cu mai multe informatii. 0722700500

apartament cu 3 camere  etaj 3/4 An:1990-2000
Aleea Balcic" Aleea Balcic"
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
58000 €  Persoană Fizică
2 semidecomandate
timisoara

Timișoara Zona Calea Sever Bocu

Aleea Balcic Bloc Nr. 

Vand apartament cu 2 camere semidecomandat cu balcon inchis, suprafata locuibila de 42.8 mp, etajul 2, zona Lipovei. Este amenajat recent, are clima, centrala proprie, geamuri termopan cu rulouri de aluminiu si este partial izolat termic. Se vinde cu mobila de bucatarie si dormitor. tel. 723 - arata telefon - Nu colaborez cu agentiile.

2 semidecomandate  etaj 2 An:1979
Aleea Balcic" Aleea Balcic"© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved