0   apartamente Strada Iancu Vacarescu Timișoara
  Publicitate


  Apartamente vândute Strada Iancu Vacarescu Timișoara
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  81700 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  timisoara

  Timișoara Zona Iosefin-Dambovita

  Strada Iancu Vacarescu Bloc Nr. 

  : 67 mp An constructie: 1977 – 1990 Etaj: 4 Descriere Apartament compus din 3 camere, bucatarie, 2 holuri, debara si baie: - Util: 67 mp (din care balcon 4,5 mp) - Etaj 4 din 4 - Centrala proprie - 2 unitati aer conditionat - Bucatarie completa (mobila, aragaz, cuptor, masina de spalat vase) - Dormitor complet (dulap, comoda, pat) - Tamplarie PVC - Usa intrare metal Altele: - Camere cu vedere si pe Nord si Sud *ambele parti - Blocul are acoperis nou si izolat - Uscatorie la et. 4 - Imobilul se afla foarte aproape de centrul orasului - Acces usor catre mijloace de transport (tramvai, autobuze). - Multiple magazine si Piata Iosefin - Scoli/licee in imediata apropiere - Locuri de parcare la strada ID: 237956141Vizualizari: 383 Raul Pe OLX din mai 2013 Activ azi la 06:30

  apartament cu 3 camere  etaj 4/4 An:1977-1990
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  89500 €  Persoană Fizică
  3 semidecomandate
  timisoara

  Timișoara Zona Iosefin-Dambovita

  Strada Iancu Vacarescu Bloc Nr. 

  72 mp CompartimentareSemidecomandatEtaj parterAn finalizare constructie 1920 Vand apartament cu 3 camere in bloc de caramida situat la parter. Dedicat pentru locuit, dar si pentru amenajari de cabinete medicale si unitati sanitare de orice tip sau sediu de birouri. Apartamentul are 72 de mp utili + Boxa de 15 mp si Veranda de 10 mp. Apartamentul este situat la parter intr-o cladire cu regim de inaltime P+2E. Imobilul este cu acoperis si dispune de o curte interiora mare. Pret negociabil. In pretul final este inclusa boxa si veranda. Structura apartamentului este urmatoarea, conform cu planul atasat: - Hol - Bucatarie - Debara - Dormitor 1 - WC de serviciu - Dormitor 2 - Living - Baie Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Cablu TV, Telefon In apropiere sunt mai multe puncte de interes: - Piata Iosefin (la 250 m / in 4 min pe jos) - Kaufland (la 650 m / in 9 min pe jos); - Lidl (in 13 min pe jos) - Shopping City (in 6 min cu masina) - Centru Timisoara (Opera, Catedrala in 6 min cu masina) Mijloace de transport in comun STPT: tramvai, autobuz si expres.

  3 semidecomandate  Parter An:1920
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  61000 €  Persoană Fizică
  2 semidecomandate
  timisoara

  Timișoara Zona Iosefin-Dambovita

  Strada Iancu Vacarescu Bloc Nr. 

  73 mp CompartimentareSemidecomandatEtaj 1An finalizare constructie 1960 Proprietar vand apartament in Timisoara zona Iosefin langa piata, doua camere, baie, bucatarie, debara, hol, etaj 1, geamuri termopan, centrala pe gaz, 73 metri patrati. Apartamentul se vinde gol si zugravit. Strada Iancu Vacarescu. Pret 68.000 euro. Relatii la telefon : 0723082196.

  2 semidecomandate  etaj 1 An:1960
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  98500 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  timisoara

  Timișoara Zona Iosefin-Dambovita

  Strada Iancu Vacarescu Bloc Nr. 

  84 mp An constructie inainte de 1977 Etaj 2 Proprietar Vand apartament spatios pe Iancu Vacarescu langa kandia vedere la strada dar si în curte 4 apartamente pe etaj. Ap cu 2 dormitoare 1 living, 2 bai ambele au geam 150/50cm, hol, bucatarie si dining room total 84mp utili, proaspat renovat in mai 2018(instalatie electrica complet noua Gewiss, sigurante Siemens, prize TV în toate camerele inclusiv bucatarie, centrala termica condensare Vaillant noua radiatoare noi, tavane rigips, pereti îndreptati si armati cu plasa 2 maini de adeziv, 2 maini glet, geamuri termopan 3 sticle noi profil salamander, usile originale reconditionate prin îndepartarea vechii vopsele în totalitate, slefuite finisate si revopsite, parchetul reconditionat prin raschetare chituire si palux pe baza de apa, instalatie sanitara scurgeri, alimentare cu apa si încalzirea complet noi, obiecte sanitare noi. Combina frigorifica Miele, masina spalat Bosch, plita si cuptor Siemens, hota retractabila gorenje, gresie si faianta portelanata italceram, lavabila sto) Apartamentul se vinde la cheie mobilat si utilat. Nu necesita nici o investitie! Apartamentul are si o boxa proprie 18mp beci curat fara inundatii si igrasie. Terasa cu vedere catre curtea interioara(2000mp) Detin certificat urbanism cu acord în vederea mansardarii deasupra apartamentului cu montare de ferestre tip velux, pod înalt 8m h. Mai multe detalii sau poze pe watsapp 727112848

  apartament cu 3 camere  etaj 2 An:inainte de 1977
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  60000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 2 camere
  timisoara

  Timișoara Zona Iosefin-Dambovita

  Strada Iancu Vacarescu Bloc Nr. 

  Apartamentul este situat langa Pta Iosefin, str. Iancu Vacarescu, la etajul 2 din 2 ( cu acoperis tigla in cladire istorica, curte comuna - linistita, cu verdeata, fara probleme. Complet renovat, izolat interior, centrala proprie, geamuri termopan. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata, inclusiv masina de spalat vase. Compus din: hol intrare, bucatarie cu camara, wc servici, baie cu dus, sufragerie si dormitor. Ap. este achizitionat cu credit ipotecar. Informatii suplimentare pe WhatsApp la nr. 0043 660 80 55 988 sau mail ramona.click a gmail.com.

  apartament cu 2 camere  etaj 2/2 An:.
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  75000 €  Persoană Fizică
  apartament cu 3 camere
  timisoara

  Timișoara Zona Iosefin-Dambovita

  Strada Iancu Vacarescu Bloc Nr. 11

  Vand apartament de 3 camere situat la etajul 2 din 2 in cadrul unui imobil istoric din zona Iosefin. Apartamentul este compus din living si 2 dormitoare care comunica intre ele, 2 bai spatioase, prevazute cu dus respectiv cada, o bucatarie foarte generoasa si camara. Apartamentul este renovat pastrand tamplaria si usile originale care au fost reconditionate. Incalzirea se face cu centrala pe gaz. Apartamentul mai are si 2 aparate de aer conditionat care au si functia de incalzire.

  apartament cu 3 camere  etaj 2/2 An:.
  Publicitate  © 2021 | Imob Technology | All Rights Reserved