1   apartamente Strada Viitorului Tulcea

Anunț de pe 
olx.ro
ImobRank
 31 
25000 €  Persoană Fizică
garsoniera confort 2
apartamente de vanzare tulcea

Tulcea Zona Dalas

Strada Viitorului Bloc Nr. 

25 mp Etaj: 4 Descriere Confort 1, dalas (statia de autobuz) 25m etaj 4 din 4.(camera, hol,baie,bucatarie,balcon) partial îmbunãtãtitã (usã metalica, geamuri termopan, usi interioare schimbate, racordata la energoterm).Sau schimb cu garsoniera conf. 1 la etaj 1/2+diferenta din partea mea. Imobil scos la vânzare in urmă cu  453 de zile la prețul de 25000 €   ImobRank: 31/100(ImobRank este calculat cu un altgoritm propriu care ține cont de peste 30 de factori, zona, imbunătățirile,suprafața, etaj, nr. de zile de când este pe piață, etc)     Mai multe detalii Telefon Proprietar

garsoniera confort 2  etaj 4/4 An:.
PublicitateApartamente vândute Strada Viitorului  Tulcea


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
15000 €  Persoană Fizică
tulcea

Tulcea Zona Dalas

Strada Viitorului Bloc Nr. 

Garsoniera se afla în zona Dallas str viitorului bl c1 Tulcea merita vazuta

garsoniera  Etaj 5 An:inainte de 1977
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
65000 €  Persoană Fizică
tulcea

Tulcea Zona Dalas

Strada Viitorului Bloc Nr. 

78 mp CompartimentareDecomandatEtaj parterAn finalizare constructie 1989 Vand apartament 4 camere decomandat, bloc constructie 1989, situat pe strada Viitorului, pozitionat la parter cu o suprafata de 78.19 mp utili, balcon, gaze in scara. Este compartimentat astfel: 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, debara, balcon, hol mare. Apartamentul este foarte spatios si se preteaza a fi util atat ca locuinta cat si ca sediu de firma.Pretul propus spre vanzare este de 65.000 euro. Acte: Cadastru si intabulare. Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii proprietari putand sa il amenajeze conform preferintelor proprii. Modalitatile de plata acceptate sunt Credit Prima Casa, Credit Ipotecar sau Cash. Apartamentul se va achizitiona direct de la proprietar, asa incat beneficiati de pretul corect. Aceasta oferta apartine proprietarului. Rog seriozitate!

4 decomandate  Parter An:1989
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
28000 €  Persoană Fizică
tulcea

Tulcea Zona Dalas

Strada Viitorului Bloc Nr. 

Vand garsoniera, confort 1, 37 mp, complet mobilata si utilata, independenta termic (panouri radiante), sau schimb cu garsoniera in Bucuresti. Garsoniera este situata in Tulcea, strada Viitorului (vis-a-vis de Liceul Economic). Relatii la 722 - arata telefon - .

apartament cu 2 camere  . An:Dupa 2000

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved