0   apartamente Strada Hagi Chiriac Vaslui
Apartamente vandute Strada Hagi Chiriac Vaslui Vaslui


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
30000 €  Persoană Fizică
2 decomandate
vaslui

Vaslui Zona Ultracentrala

Strada Hagi Chiriac Bloc Nr. 

vand apartament 2 camere confort 1,situat in centrul orasului. Este eliberabil imediat,are termopane la toate ferestrele,inclusiv balcon (care nu este inchis),usa metalica,parchet din lemn,se situeaza intr-un bloc reabilitat termic,la etajul 4,iar terasa blocului este facuta recent.Se poate vinde mobilat,cu bucataria utilata.Detalii la telefon 745904033 .

2 decomandate  etaj 4 An:.
Strada Hagi Chiriac"
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
40000 €  Persoană Fizică
3 semidecomandate
vaslui

Vaslui Zona Ultracentrala

Strada Hagi Chiriac Bloc Nr. 

Etaj 3 . Vand apartament de 3 camere in Vaslui amplasat ultra central, pe strada Hagi Chiriac. Apartamentul este situat la etajul 3 din 4, intr-un bloc construit in 1980. Suprafata apartamentului este de 58 m2 utili, apartamentul fiind semidecomandat (pentru a ajunge in dormitoare si baie se trece prin living). In apartament exista un spatiu de depozitare generos, unde pana acum au fost amplasate rafturi si masina de spalat. Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, termpoane (mai putin pe balcon), parchet, gresie pe hol si la bucatarie. Baia nu este renovata, iar bucataria nu este dotata cu mobila de bucatarie moderna. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

3 semidecomandate  etaj 3/4 An:1980
Strada Hagi Chiriac"
Anunț de pe 
homezz.ro
Vândut
40500 €  Persoană Fizică
3 semidecomandate
vaslui

Vaslui Zona Ultracentrala

Strada Hagi Chiriac Bloc Nr. 

aUltracentralNumãr camere3Suprafa?a utilã58 m?CompartimentareSemidecomandatEtaj 3An finalizare construc?ie 1982Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate RezonabilãNumãr niveluri imobil 4 Pre? negociabil Persoana fizica, vand apartament de 3 camere in Vaslui amplasat ultra central, pe strada Hagi Chiriac. Apartamentul este situat la etajul 3 din 4, intr-un bloc construit in 1980. Suprafata apartamentului este de 58 m2 utili, apartamentul fiind semidecomandat (pentru a ajunge in dormitoare si baie se trece prin living). In apartament exista un spatiu de depozitare generos, unde pana acum au fost amplasate rafturi si masina de spalat. Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, termpoane (mai putin pe balcon), parchet, gresie pe hol si la bucatarie. Baia nu este renovata, iar bucataria nu este dotata cu mobila de bucatarie moderna

3 semidecomandate  etaj 3/4 An:1982
Strada Hagi Chiriac"© 2019 | Imob Technology | All Rights Reserved