0   apartamente Aleea Nucilor Zalău

PublicitateApartamente vândute Aleea Nucilor  Zalău


Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
54000 €  Persoană Fizică
zalau

Zalău Zona Ultracentrala

Aleea Nucilor Bloc Nr. 

Poze reale ..Ultracentral, zona rezidentiala, linistita,pe Aleea Nucilor, se vinde apartament in bloc tip vila, de caramida , acoperit, structurat pe trei nivele, la nivel intermediar(etaj 1), doua apartamente/nivel, panorama deosebita. Este compus din 3 camere, sufragerie spatioasa, baie, bucatarie, hol, camara, doua balcoane din care unul inchis cu termopan,cu suprafata utila de 70 metri patrati, beci(boxa) de peste18 metri patrati, inscrisa in CF, pod. Apartamentul e dotat cu centrala proprie pe gaz schimbata de curand, geamuri termopan, usa metalica, parchet lemn masiv. Intabulat, CF clar, fara sarcini.Apartamentul mai are si o bucata de pamant cu drept de folosinta in spatele blocului, dar care nu este inscrisa in CF.

apartament cu 3 camere  . An:.
Publicitate

Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
54500 €  Persoană Fizică
zalau

Zalău Zona Ultracentrala

Aleea Nucilor Bloc Nr. 

70 mp An constructie 1977 – 1990 Etaj 1 Poze reale ..Ultracentral, zona rezidentiala, linistita,pe Aleea Nucilor, se vinde apartament in bloc tip vila, de caramida , acoperit, structurat pe trei nivele, la nivel intermediar(etaj 1), doua apartamente/nivel, panorama deosebita. Este compus din 3 camere, sufragerie spatioasa, baie, bucatarie, hol, camara, doua balcoane din care unul inchis cu termopan,cu suprafata utila de 70 metri patrati, beci(boxa) de peste18 metri patrati, inscrisa in CF, pod. Apartamentul e dotat cu centrala proprie pe gaz schimbata de curand, geamuri termopan, usa metalica, parchet lemn masiv. Intabulat, CF clar, fara sarcini.Apartamentul mai are si o bucata de pamant cu drept de folosinta in spatele blocului, dar care nu este inscrisa in CF.

apartament cu 3 camere  etaj 1 An:1977-1990
Anunț de pe 
olx.ro
Vândut
59000 €  Persoană Fizică
zalau

Zalău Zona Ultracentrala

Aleea Nucilor Bloc Nr. 

utila 68 mp An constructie 1977 – 1990 Persoana fizica vand apartament cu 3 camere situat ultracentral, pe Aleea Nucilor, zona linistita fara trafic si praf si aproape de gradinite, scoli si institutii. Apartamentul este situat la parter inalt peste garaje intr-un bloc din caramida cu 2 etaje, tip vila. Are o suprafata utila de 68 mp si se vinde impreuna cu un garaj de 12 mp, un beci de 9 mp, un loc de depozitare in pod si de o mica gradina in spatele blocului. Apartamantul este compus din 3 camere decomandate, 1hol, 2 bai, 1 bucatarie extinsa pe balcon inchis si 1 balcon deschis. Apartamentul se vinde mobilat si utilat: mobila dormitor, coltar si masa extensibila in living, dulap si patut camera mica, dressing hol, mobila bucatarie, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota (toate sub 2 ani vechime - in garantie). Apartamentul este termoizolat pe exterior si pe tavanul subsolului cu polistiren de 10 cm iar tamplaria PVC este din profil Veka cu 3 foi de sticla. Nu doresc sa fiu contactat de agentii imobiliare.

apartament cu 3 camere  Parter An:.

© 2020 | Imob Technology | All Rights Reserved