0   apartamente Strada Iosif Silimon din  Brașov


  Publicitate

  Publicitate  Apartamente vândute Strada Iosif Silimon din  Brașov


  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  70000 €  Persoană Fizică
  brasov

  Brașov Zona Tractorul

  Strada Iosif Silimon Bloc Nr. 

  Vand apartament 2 camere cartier Tractorul , Iosif Silimon , decomandat, living cu bucatarie openspace, mobilat, utilat, centrala proprie, termopane, gresie, faianta, parchet. Mobilierul este nou, detine balcon, loc de parcare, se accepta prima casa, constructie noua.

  apartament cu 2 camere  . An:2011
  Publicitate

  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  70000 €  Persoană Fizică
  brasov

  Brașov Zona Tractorul

  Strada Iosif Silimon Bloc Nr. 

  53 mp CompartimentareDecomandatEtaj 2An finalizare constructie 2012 Proprietar, vând apartament 2 camere decomandate, strada Iosif Silimon, aproape de Coresi, bloc tip vila, etaj 2. Suprafata totala este de 54mp, an constructie 2012. Imobilul dispune de centrala termica, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica intrare, balcoan, loc de parcare propriu, in curte. Apartamentul are bucatarie mobilatã si utilatã, masina de spalat, frigider, se poate da imediat spre inchiriere. Pret 70.000euro Detalii la 0724743364

  apartament cu 2 camere  etaj 2 An:2012
  Anunț de pe 
  olx.ro
  Vândut
  71500 €  Persoană Fizică
  brasov

  Brașov Zona Tractorul

  Strada Iosif Silimon Bloc Nr. 

  51 mp An constructie: Dupa 2000 Etaj: 2 Descriere Apartamentul se afla pe strada Iosif Silimon in cartierul Tractorul. Suprafata utila 51mp plus balcon 8mp. Loc de parcare inclus.Se afla la etajul 2/3 . Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie pe whatsapp sau dupa ora 17 la telefon. Nu colaborez cu agentii ACCEPT DOAR PLATA CASH.

  apartament cu 2 camere  etaj 2/3 An:dupa 2000
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  63000 €  Persoană Fizică
  brasov

  Brașov Zona Tractorul

  Strada Iosif Silimon Bloc Nr. 

  58 mp CompartimentareDecomandatConfort 1Etaj 3An finalizare constructie 2014Tip imobil Bloc de apartamenteStare proprietate Bunã Vand apartament cu 2 camere , cartier Tractorul intr-o zona linistita cu vile.Zona este in plina dezvoltare, in apropierea centrului comercial din Brasov Coresi Shopping Resort. Imobilul este pozitionat pe str. Iosif Silimon Nr 1, la asfalt si cu iluminat stradal pozitionarea lui fiind insorit, pozitionat S-E . Detalii: Apartament 2 camere compus din:doua holuri , bucatarie, living , dormitor , baie , terasa si loc de parcare gratuit. Imobilul este complet mobilat si utilat , echipat cu centrala proprie, interfon , tv cablu si internet. Imobilul este proprietate personala, intabulat.Are mobilier de inalta calitate si foarte intretinut. Exclus agentii imobiliare!

  2 decomandate  etaj 3 An:2014
  Anunț de pe 
  homezz.ro
  Vândut
  65900 €  Persoană Fizică
  brasov

  Brașov Zona Tractorul

  Strada Iosif Silimon Bloc Nr. 

  53 mp CompartimentareDecomandatEtaj parterAn finalizare constructie 2012 Pentru POTENtIALII CUMPÃRÃTORI - PERSOANE FIZICE(care nu vin prin intermediul unei agentii imobiliare) pretul va fi altul, discutat la fata locului, dupã vizionarea apartamentului! Proprietar, ofer spre vânzare un apartament cu 2 camere, finalizat si predat în anul 2011, situat în Brasov, cartier Tractorul, str. Iosif silimon, nr.5, ap.2, zona de case si vile, o zonã foarte linistitã si lipsitã de agitatia urbanã. Apartamentul este pozitionat la parter din 2+M, într-un bloc tip vilã, în care sunt doar 10 apartamente. Este izolat termic si are o structurã decomandatã însumând o suprafatã utilã totalã de 53 mp, fiind compartimentat astfel: living, dormitor, bucãtãrie (fereastrã mare), hol, baie (fereastrã mare) si balcon închis cu ferestre tip termopan ( balconul a fost închis din constructie, plãtindu-se suplimentar pentru acest lucru). În imediata apropiere se aflã centrul comercial CORESI, statie de autobuz, magazinul Penny, aproape de zona Cerna-Oltet, unde se gãsesc magazine, sala de fitness, unitãti medicale si farmaceutice, etc. Apartamentul dispune de loc de parcare în curtea proprie( în suprafatã totalã de 500 mp ). Fiind pozitionat la parter, se poate realiza iesirea la spatiul verde, balansoar si foisor, prin montarea unei usi în balcon(asa au procedat ceilalti vecini care locuiesc la parter). Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Toate bunurile din interior au fost achizitionate în luna DECEMBRIE 2017, fiind de calitate superioarã( Mobexpert, Mobila Dalin, Martplast, Lems) Mobila este realizatã din MDF lucios si MDF înfoliat, având feronerie blum cu amortizoare, închidere softclose si sistem push to open). Pentru mai multe detalii si informatii, mã puteti contacta la orice orã. Pot trimite si alte poze pe whatsapp

  apartament cu 2 camere  Parter An:2012