3   garsoniere de inchiriat din MangaliaAnunț de pe 
olx.ro
240 €  Persoană Fizică
1 camera
mangalia

Mangalia Zona .

. Bloc Nr. 

Inchiriez Garsoniera str Rozelor Mangalia - termen lung ! Inchiriez garsoniera, mare, spatioasa, situata la parterul unui bloc, potrivita pentru un cuplu, sau persoana singura. Este situata pe strada Rozelor-Mangalia! Suprafata totala este de 32 mp, din care dormitorul are 16 mp, bucataria cu holul 11 mp, iar baia are 5 mp. Dormitorul este dotat cu pat dublu 160x200, dulap mare pentru haine, comodasi TV LCD 80cm, uscator de par, parchet laminat, geam termopan. Bucataria este dotata cu vesela necesara, mobilier, aragaz, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, sandwich-maker. Baia este dotata cu dus cu apa calda permanent, chiuveta, vas wc, masina de spalat haine. Acces internet wifi de la Digi. Caldura este asigurata de la centrala cartierului, exista gigacalorimetru individual. Se achita o Luna + o Luna garantie! De preferat fara copii si animale. Ideal pentru un cuplu sau o persoana singura ***Disponibila cu 25.06.2024 !!!

1 camera  Etaj: Parter An:1990 – 2000
Anunț de pe 
olx.ro
300 €  Persoană Fizică
1 camera
mangalia

Mangalia Zona .

. Bloc Nr. 

Inchiriez garsoniera Ofer spre inchiriere garsoniera situata pe Bvd Callatis cu o suprafata utila de 40 mp, recent renovata mobilata si utilata si cu incalzire centrala proprie pe gaz. Pret : 1500 lei/luna +1 luna garantie

1 camera  . An:.
Anunț de pe 
olx.ro
175 €  Persoană Fizică
1 camera
mangalia

Mangalia Zona .

. Bloc Nr. 

Garsoniera de inchiriat Mangalia Garsoniera de inchiriat, situata in cadrul unei vile, toate utilitatile, gradina, gratar, bucatarie, spatiu de relaxare, Punct de reper Scoala generala nr. 3. Inchirierea se face cu contract de inchiriere. Preferam cadre militare din zona.

1 camera  Etaj: 1 An:Dupa 2000


© 2018 | Imob Technology | All Rights Reserved